Ingyenes szálláshelyek

Az alább felsorolt szálláshelyekre kizárólag annál a személynél lehet jelentkezni, akinek a neve szerepel az adott hely leírásánál!

FONTOS: CSAK az jelentkezhet, aki a 2019-es évre a program-részvételi díjat, azaz a 12.000 Ft-ot/család már befizette (egy összegben vagy több részletben), illetve aki helyett a "Fogadj örökbe egy családot!" akciónkban egy jótevő befizette a díjat!

Ide utalhatjátok: Nyaralj nálunk ingyen egyesület
OTP Bank, IBAN: HU98 11748100-20173902-00000000
Swift vagy BIC: OTPVHUHB (ez csak külföldről utaláskor kell!)

A jelentkezéseket az idei nyaralásokra 2019 április 20-tól várjuk a FB-oldalunkon.

Az első 7 szálláshely már biztosan fogad családokat 2019 nyarán is!

1. Gyomaendrődi Liget Gyógyfürdő és Kemping

A fürdő és kemping vezetőjének felajánlása kettő darab komfortos lakókocsira szól, 1 darab hatszemélyesre és 1 darab négyszemélyesre. 2019. júniusától kezdődően, folyamatosan lehet menni, egészen augusztus végéig!

A szállás ingyenes, de IFÁ-t fizetni kell, ez jelenleg 350 Ft/fő/éj, 18 éven felüliek számára. A fürdő nyitástól zárásig korlátlanul használható - teljesen ingyen! Minden család 6 napot tölthet a fürdőben. Kérésem, hogy lehetőleg mindenki szép rendet és tisztaságot hagyjon maga után, hogy minél kevesebb pluszmunkát adjunk a fürdő dolgozóinak! Főleg, mivel az elutazások és érkezések egyazon napon történnek, így nem maradna sok idejük a takarításra... Megértéseteket köszönjük.

Jelentkezni Zsuzsanna Dollingernél lehet, facebookon, privát üzenetben.

2. Tiszafüredi horgász és családi camping

Itt az egyesület teljesen felszerelt, saját lakókocsija vár benneteket egész nyáron. 5-6 fős családok jelentkezhetnek. IFA itt is van, 450 Ft/fő/éj, 18 éven felüliek számára. Áramot lehet kérni a recepción, de külön kell érte fizetni, napi 800 Ft. JELENTKEZNI Margit Erdélyinél lehet a facebookon, privát üzenetben. Az első turnus 2019. június elsejétől mehet, és minden turnus hétfőtől vasárnapig tart. Az utolsó turnus augusztus 19-dikéig maradhat, utána a kempingben rendezvények lesznek, nem nyaralóknak való lesz a zenebona, ricsaj. Érkezés minden hétfőn déltől délután 18 óráig. Bolt van a közelben, főzési lehetőség pedig a kempingben, közös konyhában. A lakókocsiban vannak edények, evőeszközök, poharak, tányérok a főzéshez és étkezésekhez, valamint takarók, párnák az alváshoz. Lepedőket és ágynemű huzatokat vigyetek!

Takarítószereket is találtok. Kérek minden anyukát és/vagy apukát, hogy távozás előtt használja is őket, azaz mindenki rendet és tisztaságot hagyjon maga után. Mivel a lakókocsi a miénk, nincs személyzet, aki takarít a távozó nyaralók után, így magatoknak kell. Hadd ne kezdjék az újonnan érkezők azzal, hogy eltűntetik az előző család nyaralásának "emlékeit"! Köszönöm a megértéseteket. BETELT!

3. Göcsej völgye kemping - Kustánszeg, Zala megye. Párommal közös kempingünkben faházban/bungalóban fogadjuk a rászoruló családokat. Ágyneműt adunk, de huzatokat és lepedőt hozni kell! IFA nincs! JELENTKEZNI Margit Erdélyinél lehet a facebookon, privát üzenetben. A nyaralások június elsejétől indulnak hatnapos turnusokban, vasárnapi érkezéssel, pénteki elutazással, és augusztus végéig tartanak.

4. Szigetköz szívében, Ásványrárón Faragó Miklósné és férje szeretettel várja a rászoruló családokat az alábbi feltételekkel: Parasztházas telkükön állítanak sátrakat és be is rendezik azokat a vendégek számára: Sátor: 1 db 2 személyes + 1 családi sátor, ami 3 hálófülkés, vagyis 6 személyes (van benne előszoba is) 5 hálózsákot + matracokat + takarókat + ágyneműt, 1-1 kispárnát tudnak biztosítani. A család használhatják a vendéglátók konyháját+fürdőszobáját.
Van lehetőség:bográcsozásra, pingpongozásra, trambulinban tombolásra, íjászkodásra
A helyszín közel van a Mosoni Dunához. Lehet fürdeni és csónakázni is, a kijelölt helyeken. Jelentkezni Erdélyi Margitnál lehet, a facebook-on, privát üzenetben.  BETELT!

5. Dalmadyné Banai Andrea és párja szívesen lát az otthonában, Magyaregregyen (Baranya megye) egy 5-6 fős családot. Amit nyújtani tudnak: egy 25 nm-es szoba berendezve, közös fürdőszoba és konyhahasználattal. A ház körül kisállatokat tartanak, csibéket, kacsákat, stb. Városi gyermekeknek külön élményt jelent! A környéken erdei kirándulóhelyek, a közelben fizetős strand kedvező árakkal (felnőttjegy 900 Ft, gyermekjegy 500 Ft), de rövid buszozással elérhető egy ingyenes szabadstrand is egy tó partján, pár száz forintos útiköltséggel. Jelentkezni Margit Erdélyinél lehet (06202470234)


6. Hajdúnánáson Tóth Ferencné a saját családi háza kertjében fogad egész nyáron családokat, előre egyeztetett időpontokban. Igénytől függően 1 vagy 2 sátrat állítanak fel, matracokkal, takarókkal, párnákkal felszerelve. Tisztálkodni és főzni beengedik a vendégeiket a saját házukba. A kertben nagy méretű, kerek medence és sok játék várja a gyermekeket. A hajdúnánási fürdő kb. 15 percre van gyalog. Jelentkezni szintén Erdélyi Margitnál lehet.

7. Somogybabodban a Mezei menedék közhasznú alapítvány felajánlása: egy hétre júniusban 17-22 között 1 db szigetelt faházat bocsátanak rendelkezésünkre, hat, maximum 7 fős család. Ágyneműt is biztosítanak térítésmentesen. Az udvaron rendelkezésre áll 2 db medence, trambulinok, kosárlabda palánk, hinták, homokozó, csocsó, sakk, társasjátékok, íjászat, illetve zöld terület, mely alkalmas sátorozásra, futballozásra. Lehetőség van tábortűz rakásra, grillezésre, szalonnasütésre. Lehetőség van helyben főzni is konyhában vagy bográcsban. Mindent biztosítanak hozzá. Kaposvártól 35, Balatonlellétől 12 km-re fekszik Somogybabod, mesés környezetben. IFA NINCS! Jelentkezni Erdélyi Margitnál lehet!

SOMOGYBABOD MÁR BETELT, NE JELENTKEZZETEK!

8.Mecseknádasdon a Hetényi Pincészet és Birtok jóvoltából 5-6 fő számára alkalmas vendégházat vehet birtokba egy rászoruló családunk. A földszinten franciaágyas szoba, zuhanyzós fürdő, konyha és étkező található. A konyhában gáztűzhely és sütő, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vízforraló, főzőedények, étkészletek állnak rendelkezésre, valamint van egy háztartási méretű, felül fagyasztós hűtőszekrény is. Az emeleten 4 db ágy és kézmosós wc van. A házikóhoz tartozó teraszon sörpad garnitúra található. Ágyneműt és törülközőt adnak! A kertben lehet grillezni, valamint van egy bográcsozó hely is.
A házban nincs Wi-Fi és TV, viszont lehet kirándulgatni. Pécs pl. 30 km-re található. IFA van: 180 Ft/fő/éj (18 év felettieknek). Jelentkezni Erdélyi Margitnál lehet. 

MECSEKNÁDASD BETELT!

Az alábbi helyszín még bizonytalan (felújítási munkálatok miatt)

9. Tulipán Szálló Szolnok, Magyar út 15. Az elszállásolás viszont a Holt-Tiszaparti nyaralóban lenne, ami közvetlen vízparttal rendelkezik. Van kajak, sütés főzési lehetőség, van stég pecázni. Ide egy max. 6 tagú családot várnak június 18-24 között. Jelentkezni Margit Erdélyinél lehet.